Consiliere online

consiliere online

roseAi probleme emotionale? Te confrunti cu situatii de viata dificile, tensionate? Simti ca ai nevoie de ajutor, de un sfat si nu stii la cine sa apelezi? “Prietenii” te judeca sau vorbesc cu altii despre problemele tale. Si nu iti dau intotdeauna cele mai bune sfaturi. Familia nu te intelege. Poate ca e cazul sa te gandesti la un psiholog. Psihologul urmareste doar interesele tale, nu este implicat emotional in povestea ta, nu te condamna, analizeaza detasat si iti ofera perspective si solutii obiective, in lumina cruda a adevarului, pentru a te ajuta sa te cunosti mai bine. A merge la psiholog nu este o dovada de slabiciune ci de putere. Ai puterea sa recunosti ca nu-ti privesti viata cu suficienta claritate, ai nevoie de un ochi neutru si vrei sa devii mai BUN, mai performant cu viata ta.

Cabinetul virtual : Consultatii in confortul casei tale

Internetul ofera azi privilegiul de a ne putea intalni la distanta. Iti propun aici optiunea de consultanta psihologica online, prin intermediul platformei Skype. Acest tip de consultatie are cateva avantaje care merita luate in considerare:

  • un program de intalniri mult mai flexibil – nu mai trebuie sa-ti faci timp sa mergi la cabinet ci doar sa-ti asiguri o ora de intimitate la tine acasa
  • o atmosfera mai destinsa, fiind intr-un cadru bine cunoscut
  • este ideal pentru copii si parinti, pentru ca dispare sentimentul de frica asociat cu vizita la doctor
  • iti poti intocmi usor un jurnal cu discutiile, inca din timpul desfasurarii lor, direct pe calculatorul personal
  • un cost mai mic

Programul de consultatie se stabileste pe baza de programare iar tariful corespunzator se achita in avans intr-un cont bancar care iti va fi comunicat ulterior.

Solicita o consultatie la aida_dobran@yahoo.com

Scrie un raspuns:

Puteti utiliza aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>