Recomandari

Madalina T.
Doamna Adela schimbã vieti! 🙂 Nu am cuvinte sa descriu bucuria pe care o am in suflet, dupa ce am intalnit-o si am discutat foarte deschis atatea lucruri. Momentele (sedintele) petrecute impreuna m-au ajutat ENORM, toate gandurile de neinteles pe care le aveam, astazi imi aseaza pe chip un zâmbet cald! Nimic pe aceasta lume nu e imposibil si totul depinde numai de noi, de cum stim/putem controla gandurile. ACEST LUCRU daca tu nu-l stii, doamna psiholog te ajuta sa-l intelegi cat mai bine si iti ofera efectiv sansa unui viitor mai BUN pot spune. Nu ezita sa apelezi la ajutorul dansei, orice ganduri/anxietati/probleme ai avea!!! RECOMAND cu toata inima!
iulie 18, 2018

Eloise M.
Prietene, daca esti trist, deprimat, daca te simti singur, abandonat, daca dorul de viata, de dragoste, de fericire a disparut, nu mai zabovi! Cere ajutorul unui psiholog! Este mult mai bine sa mergi “sa plângi în cabinetul unui psiholog decât sa ajungi sa râzi in cabinetul unui psihiatru”! Ei bine, daca te-ai hotarât, si ai sansa sa ajungi la D-na psiholog Adela Dobran, esti un om norocos! Nu este un simplu psiholog, este mult mai mult! Este un OM cu dragoste de OAMENI. Si va face totul ca sa te ajute! Acum, nu este simplu sa multumesti unui om care te-a ajutat intr-un moment dificil al vietii. Nu sunt destule cuvinte, sau nu le stiu eu! Un simplu “MULTUMESC!” cu siguranta nu este îndeajuns, dar stiu ca d-na Dobran, in modestia si bunatatea dumneaei ma va întelege! Fi-ti binecuvântata Doamna!
ianuarie 20, 2018

Crina
“Recomand cu încredere acest cabinet! Doamna Adela este un om deosebit cu care pot să vorbesc orice. Fiecare ședință cu dânsa mă face mai optimistă și mă duce mai aproape de lucrul dorit.”
mai, 2019

Cristina
“Recomand cu drag! O doamna minunată care te ajuta sa îți recastigi încrederea în propria ta persoana și sa îți gestionezi mai bine alegerile pentru un viitor mai frumos.”
ianuarie, 2019

Robert M.
Sunt foarte multumit de toate sfaturile si de exercitiile pe care le-am facut împreuna. Pot sa o recomand cu drag pentru oricine are nevoie de un sprijin pentru a trece mai usor prin momentele dificile din viata.
august 18, 2018

Mondoc A.
De un real folos, o adevarata profesionista
iulie 24, 2018

Stoian S.
O experienta excelenta si benefica. Recomand cu încredere!
februarie 22, 2018

Renata C.
O profesionista desavarsita, o persoana calda, placuta, care indruma in asa fel incat totul sa para mai usor si mai firesc.
ianuarie 19, 2018

Articole in presa despre poeziile Adelei pentru copii:

Carte de poezii pentru copii lansata de Adela Dobran

Adela Dobran lansează cea de-a patra carte

LANSARE DE CARTE – “Bucuriile iernii” in versuri, oferite copiilor de autoarea Adela Dobran
Psihologul Adela Dobran a lansat volumul de poezii “Bucuriile iernii”

Elevii Scolii “Alexandru Ioan Cuza” au facut cunostinta cu scriitoarea Adela Dobran

Lansare de carte la Liceul de Artă: ’’Bucuriile iernii’’, a Adelei Dobran